📞 +31(0)643582103 

Wij spreken de volgende talen:

Wij zijn wij?

Equi-Fence is een jong bedrijf met een heldere visie: kwalitatieve houten paardenomheining tegen de scherpste prijs.

Een houten omheining voor paarden moet duurzaam, degelijk, strak en stevig zijn maar hoeft helemaal niet (te) duur te zijn vinden wij. 

Na uitbreiding en de bouw van onze handelstal in 2016 zijn we op zoek gegaan naar goede omheining voor onze paddocks en rijbak. Na onze zoektocht dachten we “dit kan beter en goedkoper”. Door het toepassen van een slim inkoopkanaal, hanteren van lage kosten en het enkel richten op inkopen en verkopen van omheining kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren. Om deze reden plaatsen wij dan ook geen omheining en komen geen offerte op maat maken bij u aan huis, wij houden graag onze kosten laag zodat u dit ook kunt doen. Simple but clever!

Wij zijn trots op de kwaliteit van ons product! 
Wij verkopen enkel vierkante palen en liggers. Alle palen en liggers zijn geschaafd, afgerond en ongepunt voor optimale veiligheid voor mens en dier. Onze palen zijn met 9x9cm extra dik en met hun lengte van 220/240cm ook extra lang. Ook onze liggers hebben we enkel in extra dikke uitvoering van 9 x 4,5cm. Wij doen dus geen concessies op kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid, niet te vergeten oogt dat robuuste natuurlijk extra mooi!  

 


 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen